MT-09 SP

Pris fra 168.900,-

Challenge the Darkness

The Dark Side of Japan sover aldri. Inspirasjonen bak hver Yamaha MT-modell. Og den eksklusive MT-09 SP er det siste mesterverket ut fra det japanske mørket. Med eksklusive farger inspirert av R1M, premium fjæringssystem og Cruise Control, er den ultimate 3-sylinders Hyper Naked klar til å inspirere og glede.

Modellens 889cc EU5 CP3 motor gir mer linært dreiemoment under lavere rpm, for utrolig akselerasjonskraft. IMU med 6 akser som er hentet fra R1-modellen og de elektroniske hjelpesystemene som er sensitive for lenevinkel gir deg presisjonskontroll under både våte og tørre veiforhold. Og det nye understellet er skarpere enn noensinne, med heljusterbare 41mm frontgafler og Öhlins bakre støtfanger med høye spesifikasjoner.

MT-09 SP kommer i eksklusive Icon Performance farger og utstyrt med sete i spesiell dobbeltsøm for bedre passform. Modellens premium look og kvalitetsfølelse høynes av den anodiserte børstete svingarmen, det anodiserte svarte styret og spakene, og bremsemagasiner i gjennomsiktig gråfarge.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!