MT-10 SP

Pris fra kr. 279.900,-

Speed of Darkness

The next evolution MT-10 SP er klar til å introdusere deg for den ultimate kjøreopplevelsen. Den oppdaterte CP4 EU5 motoren er den kraftigste i Hyper Naked-serien. Og den radikale nye semi-aktive elektroniske fjæringen og høyteknologiske hjelpemidler representerer begynnelsen på en spennende ny epoke i total ride-by-wire kontrollerbarhet.

Denne brutale og ikoniske nakne sportsmotorsykkelen er den første motorsykkelen i verden med Öhlins helt nye fjæringssystem, med 6 moduser og elektronisk kontrollert spoleventil. Den semi-aktive modusen gir dempekraft som justeres automatisk til kjøreforholdene, som leverer den høyeste graden av presisjon til understellet under bremsing, akselerasjon og svinging.

For at du skal kunne dra nytte av 998cc motorens økte kraftighet og dreiemoment fullt ut, har den en 6-akse Inertial Measurement Unit (IMU) som kontrollerer trekkraft, sklier, løftede hjul, motorbremsing og bremsekraft. Eksklusivt MT-10 SP utstyr inkluderer en nedre kappe i 3 deler og flettede bremseslanger, og med sin dynamiske, racing-inspirerte Icon Performance farge og premium lakk, har MT-10 SP alt.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!