N-MAX 125

Pris fra 41.900,-

Bli ett med byen

Nå er øyeblikket kommet til å vurdere hvordan du skal komme deg frem i byen, og den helt nye NMAX 125 er Yamahas visjon for ny personlig mobilitet. Drevet av en livlig og økonomisk Blue Core 125cc EURO5 motor som kan ta deg ca. 300km på en full drivstofftank, får du denne lette-å-kjøre scooteren for pendlere med premium finish og høye spesifikasjoner til en bra pris.

NMAX 125-modellens sporty og dynamiske nye design har slanke LED-lys foran og bak, og en aerodynamisk front som gir bedre beskyttelse mot vær og vind. Det gir bedre manøvreringsmuligheter i trang bytraffikk, og den lette ergonomikken gjør dette til et av de mest komfortable transportmulighetene.

Du blir overrasket over hvor mye høyteknologisk utstyr som følger med som standardutstyr! NMAX 125-modellen har et Communication Control Unit (CCU) som kobler til smarttelefonen din gjennom Bluetooth og får tilgang til viktig informasjon – og funksjoner som Smart Key tenningsystem uten nøkkel, strømuttak og lagringsrom under setet gjør hverdagslivet så mye lettere.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!