Panigale V4 25° Anniversorio 916 - Rød/Hvit/Svart

Pris fra 502.000,-

En samlerobjekt Ducati

2019 markerer et kvart århundre siden Ducati 916 – designet av Massimo Tamburini – ankom den globale scenen og ble øyeblikkelig et ikon for moderne motorsykkelracing.

Ducati 916 var ikke bare en flott sykkel, den vant også verdensmesterskap i Superbike: 916 SBK var en styrke å regne med selv når den debuterte og årene etter så den til å vinne 120 løp, 8 konstruktortitler og 6 rytternes titler, fire av dem med engelskmannen ‘King’ Carl Fogarty. Selv den engelske raceren og 916 er fortsatt det mest suksessrike ‘paret’ i Ducati SBK-historie.

For å feire 25-årsjubileet for den legendariske 916, ble Panigale V4 25 ° Anniversario 916 født i en begrenset og nummerert versjon av 500 enheter.

25 ° Anniversario 916 er bygget på mekanikken til Panigale V4 S. Dette er blitt oppgradert med racinginnhold fra Panigale V4 R som frontrammen, designet til Ducati Corse spesifikasjoner, den tørre koblingen og enda mer banespesifikk elektronikk , som Ducati Quick Shift EVO 2, optimalisert for aggressive girskift og ‘forutsigbare’ Ducati Traction Control EVO 2.

Utseendet på sykkelen kombinerer et fargevalg som tar signalet fra Ducati 996 SBK (vinner av verdensmesterskapet i Superbike i 1999) med smidde magnesium Marchesini Racing-hjul, en Akrapovič-godkjent titan-type og en lang liste med karbonfiber og billet aluminiumskomponenter

En samlersykkel dedikert til alle Ducatistas som kan gjenoppleve ånden i den legendariske 916 mens du sykler på denne versjonen. For å tilfredsstille selv de mest krevende samlere, har sykkelen et autentisitetssertifikat, som viser sykkel-, ramme- og motornummer.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!

Meny