Panigale V4

Pris fra: 324.000,-

Den nye Panigale V4 2021

År etter år fornyes Panigale V4 for å bli raskere og mer spennende på banen for både amatør og profesjonell rytter.

I 2021 blir Panigale V4- og V4 S-modellene Euro 5-kompatible (bare for markeder der Euro 5 brukes), og opprettholder maksimal effekt og dreiemomentnivå uendret. For å overholde den nye europeiske standarden for forurensende utslipp, har Desmosedici Stradale eksosrør og motorkalibrering blitt forbedret.

Den elektroniske pakken som utstyrer Panigale V4 utvikler seg også og inkluderer nå den nyeste generasjonen Ducati Traction Control, som er enda mer forutsigbar: DTC EVO 3 med en strategi hentet fra Ducati Corse.

Riding Mode-strategien er også ny; spesifikt er Race Riding Mode delt inn i to kartlegginger som nå kan sammenlignes fritt i de enkelte parametrene, slik at rytteren raskt kan sammenligne to forskjellige konfigurasjoner for å definere det beste oppsettet basert på bane og kjørestil.

Panigale V4 og Panigale V4 S-modellene er også utstyrt med nye selvblødende bremse- og clutchpumper avledet fra de som ble brukt for første gang på Superleggera V4.

Blant funksjonene som er lagt til sykkelen i 2021, er kjedebeskyttelsesfinnen, en viktig sikkerhetsforanstaltning som lar deg unngå farlige kontakter med kjedet og kronen i tilfelle et lysbilde. I tillegg, for de som bruker sykkelen hele året, er det nå lagt opp til oppvarmede grep, mens tenningsnøkkelen har et nytt, mer moderne og elegant grep.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!

    Meny