Ténéré 700 World Raid

Pris fra 179.900,-

Beyond the Next Horizon

Dette er Yamahas ultimate langdistansemotorsykkel og vil endre måten du utforsker planeten på. Ténéré 700 World Raid er utstyrt med doble drivstofftanker med høy kapasitet og fjæring med lengre vandring som kan ta deg lenger enn noen gang, og gir deg sjansen til å oppdage hva som ligger utenfor den neste horisonten.

Dens store 23-liters doble drivstofftanker gir en rekkevidde på opptil 500 kilometer – noe som gjør det mulig å krysse enorme områder av villmark uten at du trenger å bekymre deg for å gå tom. For å holde deg informert og tilkoblet uansett hvor du er, viser 5″ TFT-skjermen med smarttelefontilkobling varsler om innkommende tekstmeldinger og anrop.

Blant de eksklusive funksjonene finner vi en Öhlins-styringsdemper samt fullt justerbar fjæring med lang vandring foran og bak. Dermed takler sykkelen tøft terreng. En ABS med tre moduser gir deg trygghet under alle forhold. Alt denne sykkelen trenger er en fører som deg som har mot til å bryte hverdagsrutinene og sikte mot horisonten.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!