Tracer 7 GT

Pris fra 141.900,-

Smart turns

TRACER 7 GT er en sann sports tourer som tilbyr sensasjonelle kjøreopplevelser over lange distanser. Utstyrt med 20-liters vesker, en høy vindskjerm og komfortabelt sete, er denne sport toureren lettest i sin klasse, og gir deg en perfekt kombinasjon av spennende ytelse, lett smidighet og utmerket touring-kapasitet.

Drevet av Yamahas 698cc CP2 crossplane EU5 motor med fremragende dreiemoment – et av selskapets mest suksessrike og mest populære motorer noensinne – er TRACER 7 GT ment for førere som deg, som ønsker seg spenningen til en sportsmotorsykkel kombinert med allsidighet over store avstander og urban fleksibilitet, pluss en seriøs attityde.

Doble LED-frontlykter og neste generasjons karosseri gir TRACER 7 GT en dynamisk og agressiv look som gjør den annerledes enn andre motorsykler i kategorien. Med en kraft-til-vekt rate som er den beste i klassen, et smidig understell og høyt nivå av kjørekomfort, er dette den smarte måten å slippe unna byen på for å oppdage noen nye veier i livet.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!