Tracer 9

Pris fra 167.900,-

Imagine a new tomorrow

Introduserer den dynamiske nye TRACER 9 fra Yamaha. Lettere, raskere og mer allsidig enn noensinne før – og med et slankt, nytt aerodynamisk utseende med forbedret ergonomiske egenskaper – denne premium neste generasjons Sport Touring er bygget for å ta deg og passasjeren din med så langt fantasien din rekker.

Europas bestselgende Sport Touring er blitt helt omdesignet, og fått en 890cc 3-sylinders motor med stor kapasitet som gir enda sterkere dreiemoment for berusende akselerasjon. Enten du presser hardt på en kronglete fjellvei eller dekker store avstander på motorveien, vil det nye, lettvektige understellet sørge for at motorsykkelen alltid er smidig og gir tourer-stabilitet – enten du reiser alene eller med passasjer.

En ny 6-asklet IMU styrer de lenesensitive elektroniske hjelpesystemene som gir deg presis kontroll på alle mulige overflater og under alle værforhold – mens doble TFT målere og full LED-belysning understreker denne allsidige sport tourer-modellens premium spesifikasjoner. TRACER 9 har kapasitet til 3 vesker og en rekkevidde på minst 350 km. Den er bygget for å pumpe opp adrenalinet ditt og ta deg med til en ny verden.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!