R1 W GP 60th Anniversary

Pris fra 304.900,-

Vinnerfarger, racingtradisjoner.

Med banebrytende teknologi hentet fra Yamahas racing-vinnende M1 MotoGP® maskin, er R1 den ultimate racing-inspirerte supersport-sykkelen Og for å feire 60 år med Grand Prix-racing presenterer vi den enestående R1 World GP 60th Anniversary. Lakkert i historiske racing-farger er dette den ultimate hyllesten til noen av Yamahas mest ikoniske racersykler, og det blir sikkert et samlerobjekt for førere som setter pris på denne spesielle arven.

Yamahas første internasjonale road racing-løp ble vunnet under det franske GP i mai 1961. Vår første løpsseier kom i 1963, og i 1964 tok Yamaha sin første VM-tittel. Siden den gang har fabrikkens racing-sykler vunnet mer enn 500 Grand Prix-løp. Den spesielle World GP 60th Anniversary kjøredressen markerer at Yamaha har konkurrert i de høyeste sjiktene av motorsykkelracing i 60 år nå.

R1 World GP 60th Anniversary har ikonisk rød «speed block»-grafikk og en hvit kåpe – kombinert med et 60-års jubileumsemblem, gul frontplate og gylne hjul – som er inspirert av Yamahas originale fabrikksracere med legendariske toppførere som Read, Saarinen, Agostini og Roberts. De er en integrert del av Yamahas historie. Og ved å kjøre R1 World GP 60th Anniversary kan du ta del i denne helt spesielle feiringen.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!