R1M

Pris fra 367.900,-

R history. Your future.

R1M er den mest avanserte produksjonsmotorsykkelen som har blitt konstruert hos Yamaha noen gang. Den er konstruert for suveren ytelse på racerbanen, og den er utstyrt med revolusjonerende elektronisk kontrollteknologi som lar deg flytte dine egne grenser for å ta ut ditt fulle potensial.

Yamaha har skapt den racing-fokuserte R1M ved å ta i bruk noe av den mest sofistikerte teknologien utviklet for den løpsvinnende M1 MotoGP-sykkelen. Den toppmoderne Öhlins Electronic Racing Suspension (ERS) med NPX anti-cavitation gass-gaffel får frem det beste i deg på alle baner – og den lave karbonkåpa i fronten bidrar til å forbedre rundetidene dine.

Men det som virkelig gjør R1M til noe helt banebrytende, er de høyteknologiske funksjonene for førerstøtte, inkludert bremsekontroll, motorbremsestyring og startkontroll – samt en kommunikasjonskontrollenhet for datalogging og trådløs motorjustering. R1M er tilgjengelig i det nye, karbonfargede og svarte Icon Performance-fargetemaet med blå detaljer og blå felger. R1M er det aller beste fra R-serien og leverer den mest komplette racingpakken.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!