R3 W GP 60th Anniversary

Pris fra 85.900,-

60 år med arv fra World GP

Den har en 321cc motor med mye dreiemoment, et kompakt understell og aggressiv M1 MotoGP®-inspirert kåpe: vår R3 er Yamahas ultimate supersport-modell for A2-førerkort. Nå tas R/World til neste nivå med eksklusive R3 World GP 60th Anniversary med de dynamiske og ikoniske racingfargene fra Yamahas historiske GP-sykler.

I 1961 deltok selskapet vårt på sitt aller første internasjonale road race under det franske Grand Prix. Og for å markere 60 års racingsuksess har Yamaha skapt den helt spesielle R3 World GP 60th Anniversary med historiske hvite og røde racing-farger – for å hylle maskinene som tok mer enn 500 seire under World Grand Prix mellom 1961 og 2021.

Det hvite karosseriet til R3 World GP 60th Anniversary har den berømte røde «hastighetsblokk» -grafikken som ble gjort kjent av Yamahas legendariske racersykler fra tidligere tiår. En rød forskjerm og rød stripe på tanken tar opp arven fra GP, mens den historiske racing-stilen kompletteres med gylne hjul, et gulltankmerke og en gul nummerplate.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!