R7 W GP 60th Anniversary

Pris fra 125.900,-

Legendariske vinnerfarger.

R7 er laget med det samme rene racing-DNA som følger med hver Yamaha Supersport-modell, og er garanterer for brede smil på hver tur. For å feire 60 år med Grand Prix-racing, har Yamaha laget den eksklusive R7 World GP 60th Anniversary-modellen med det ikoniske hvite og røde «speed block» -fargeskjemaet.

Yamahas engasjement i Grand Prix-racing startet helt tilbake i 1961 da selskapet for første gang konkurrerte på høyeste nivå under det franske GP. Det tok ikke lang tid før teamet tok sin første seier, og allerede i 1964 vant Yamaha sin første VM-tittel. Løpsseirene fortsetter å renne inn, og har i dag passert 500 seire. Og flere kommer.

Alle R-Series Supersport-modeller kan takke Yamahas racersykler for at de finnes. R7 World GP 60th Anniversary-modellens ikoniske hvite karosseri med rød «speed block»-grafikk og det spesielle 60-års jubileumsemblemet – kombinert med en rød frontskjerm, gul frontplate og gullfargede hjul – hyller 60 år med GP-racing og feirer de berømte racersyklene og førerne som har bidratt til å gjøre Yamaha til det vi er i dag.

Meld din interesse

Ønsker du mer informasjon, bestille prøvekjøring eller et pristilbud? Send oss en melding!